Fredag 19 Juni 2009
19.06.2009 kl. - 21.06.2009 kl., Sistranda på Frøya
Sangerstevne

 

www.havdur.net  eller www.kor.no

Åpningsseremoni:
Oppmarsj fra Siholmen kai kl 0930 lørdag. Her er det ønske om å øve inn en oppmarsjsang, i tillegg til et fellesnummer vi får tilsendt. Presentasjon av korene foregår i Frøya kulturhus umiddelbare etter oppmarsjen.
Konserter:
Finner sted i Sletta kirke. Stevnet starter med konsert der. Det er også konsert i kirka på lørdag (Som vi forhåpentligvis skal delta på), og søndag.  Leinstrand og Vang sangforening skal sammen med et storband fra Hamar ha konsert i kirka lørdag kl 14.00. Det blir satt opp busser dit, og avganger kommer i programmet. Det er også konserter i Frøya kulturhus ut hele helga. Muligens blir det også konserter i skjærgården, dette kommer arrangøren tilbake til.
Korverksted:
Dette finner sted søndag morgen
Kabaret og sangerfest:
Vertskoret Havdur viser egenprodusert kabaret, ”En korsangers hverdag” i kulturhuset lørdag kveld. Etter den blir det sangerfest med band og halve rettigheter. Avslutningskonsert er i kulturhuset på søndag. Gratis inngang på kabaret og fest ved betalt stevnekontingent.
Overnatting:
Campingen ligger ca 300 meter fra stevneområdet, sanitæranlegg er like ved.
Mat:
Fredag: Villsau og kokt småsei, fellesgrilling på stevneområdet på kvelden. lørdag: Ferskfiskball og laksesuppe, søndag: Fersk laks. Frokost serveres begge dager. Ellers salg av kioskvarer og åpne kor-kafeer. (Men ikke MacDonalds og Egon på Frøya, altså)

For mere opplysninger se korets hjemmeside

2019 © Hemne songlag | Logg inn Iris / Intra